غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

راهپیمایی گسترده یمنی‌ها به مناسبت سالگرد انقلاب ۲۱ سپتامبر

استان صعده یمن، امروز به مناسبت هشتمین سالروز انقلاب 21 سپتامبر، شاهد راهپیمایی گسترده مردمی در حمایت از این انقلاب است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۷ - ۳۰ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 21
کد خبر: ۱۵۱۵۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، امروز (چهارشنبه، 21 سپتامبر)، راهپیمایی گسترده‌ای به مناسبت هفتمین سالگرد انقلاب 21 سپتامبر در استان صعده یمن برگزار شد.

 

به نوشته پایگاه خبری شبکه «المسیره»، شهر صعده یمن از صبح امروز شاهد راهپیمایی گسترده مردمی در بزرگداشت هشتمین سالروز انقلاب ۲۱ سپتامبر است.

 

بر اساس این گزارش، شرکت‌کنندگان در این راهپیمایی با در دست داشتن پرچم‌های یمن و پرچم‌هایی که روی آن‌ها، شعار جنبش انصارالله یمن درج شده و نیز تصاویر و پلاکاردهایی از «حسین بدرالدین الحوثی» رهبر پیشین جنبش الحوثی و تصاویر «عبدالملک بدرالدین الحوثی» رهبر کنونی انصارالله یمن، شعارهایی در حمایت از انقلاب و آزادی و محکومیت تجاوز به یمن سر می‌دهند.

 

در طول این راهپیمایی علاوه بر سخنرانی‌ برخی مقامات و شخصیت‌های سیاسی و مدنی و خواندن شعر بر تغییر بنیادینی که انقلاب 21 سپتامبر ایجاد کرد و به قیمومیت آمریکا بر یمن پایان داد و نیز چگونگی نجات کشور از تجزیه تاکید شد و به وضعیت هرج و مرج امنیتی، ترورها، غارت‌ها، گسترش فعالیت گروه‌های تکفیری و فروپاشی دستگاه‌های دولتی قبل از انقلاب و وضعیت امنیت و ثبات پس از انقلاب علی‌رغم تجاوز ائتلاف سعودی اشاره شد.

 

در این سخنرانی ها همچنین از نیروهای مسلح یمن و موفقیت‌ها و دستاوردهای آن در سطوح مختلف تقدیر شد و حاضران در این راهپیمایی بر افزایش پایداری و مقابله با تجاوز آمریکایی - سعودی علیه یمن تا تحقق پیروزی کامل تاکید کردند.

 

در بیانیه راهپیمایی امروز تاکید شد که انقلاب 21 سپتامبر یک جنبش اصیل یمنی است که از سوی مردم یمن حمایت شد و از سوی هیچ کشور خارجی تامین نشد و اقتدار را به یمنی‌ها با شکست توطئه تجزیه و چند اقلیم شدن کشورشان بازگرداند. این انقلاب انگیزه ای برای مردم یمن برای مقابله با تجاوزات و سلطه بیگانگان بود و اقدام بیهوده‌ای که به سمت فروپاشی این کشور پیش می رفت را متوقف کرد.

 

در بخش دیگری از این بیانیه با تاکید بر ضرورت تداوم مقابله با حمله وحشیانه به یمن با روحیه‌ای انقلابی تا آزادی و استقلال وجب به وجب یمن، آمده است که انقلاب یمن به قیمومیت بیگانه پایان داد و دستاوردهایی حاصل کرد که آن را به یکی از افتخارآمیزترین و موفق‌ترین انقلاب‌ها تبدیل کرده است./ فارس

 

ارسال نظر